Mare Mar Fundació present a la XXVI Diada de Mallorca de Vela Llatina

MareMarFundació dins del marc de la XXVI Diada de Mallorca de Vela Llatina, que es celebra a l’Eco Museu Marítim del Club Nàutic Cala Gamba, us convida a gaudir d’una experiència única i especial de la nostra marina tradicional.
Iniciem, el dijous 15 de setembre a les 19h. la 1era presentació literària marinera amb la novel·la històrica “Viatge al riu de l’Or”, de Joan Manuel Pons i Valens, i el llibre “Parlem de falutxos, balandres i pailebots” de Xico Castelló Ferrer.

Un debat participatiu per a parlar de la més colossal expedició marítima de la història mallorquina, la del patró Jaume Ferrer que partí de Ciutat de Mallorca, el 10 d’agost de 1346, a la recerca de la ruta comercial amb la Índia. Aventura, història de la construcció naval i la navegació antiga dins un món medieval que anava conformant la nostra civilització. Intriga, navegació, amor, pirateria… Un retrat admirable de Mallorca. Una novel·la extraordinària que aporta un profund coneixement de la història i la política d’una illa sempre lligada a la mar.

Continuarem amb aquest lligams de la mar aproximant-nos a les Pitiüses de la ma d’un gran coneixedor, el patró formenterer Xico Castelló.

Mare Mar Fundació